Juliana dhe Jona bisedojnë për Arditin

Juliana dhe Jona bisedojnë për Arditin

Në dhomën e gjumit Juliana dhe Jona bisedojnë , afër njëra-tjetrës. Jona pyet Julianën në lidhje me mendimin që ajo ka për Katerinën. Juliana i përgjigjet se ka një mendim shumë neutral për shkak se nuk ka bërë shpesh muhabet…

Sfida radhës:Ecja e kangurit

Sfida radhës:Ecja e kangurit

Vëllai i Madh vendos banorët në një tjetër sfidë, atë të ecjes së kangurit. Menjëherë pas rënies së gongut që sinjalizon fillimin e provës, ata duhet te ecin me këmbët e bashkuara dhe duke u hedhur pupthi, në mënyrë që…

Juliana-Arditit: Thuaji gjërat troç!

Juliana-Arditit: Thuaji gjërat troç!

Në dhomën e gjumit, Arditi është duke u përpjekur të flejë gjumë , ndërsa Juliana duke rregulluar thonjtë , e pyet se çfarë ka. Ai i përgjigjet se nuk ka gjë. Juliana i afrohet , duke e pyetur sërish, por…